ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Στις αρχές του 1948 γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη μια από τις μακροβιότερες και μεγαλύτερες εταιρίες συναρμολόγησης και εμπορίας ποδηλάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ενσαρκώνοντας το όραμα του ιδρυτή της Ραφαήλ Μόλχο, η εταιρία Molho Group έμελλε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην ελληνική και κυπριακή αγορά με πωλήσεις ποδηλάτων που ξεπερνούν τα 50.000 τμχ. ετησίως. Η εταιρία Molho Group διαθέτει σήμερα ένα από τα πληρέστερα χαρτοφυλάκια επώνυμων ποδηλάτων που περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο αγαπημένα παγκοσμίως σήματα όπως KTM, Atala, Jeep, LA Bikes, Barbie, Disney, Warner Bros,ενώ συναρμολογεί τα ποδήλατα Matrix και Bonanza.

Η Molho Group έχει διευρύνει τα πεδία δραστηριοποίησης της εφαρμόζοντας κατά γράμμα το motto της «οδηγώντας το μέλλον» κι έχει εντάξει υπό την σκέπη της όλες τις προϊοντικές κατηγορίες που άπτονται της μεταφοράς & της ψυχαγωγίας με κοινό σημείο αναφοράς τον… τροχό. Φανατικός οπαδός της πράσινης οικονομίας και με βαθιά οικολογική συνείδηση, πιστεύει ότι το παρόν και το μέλλον θα δικαιώσει τις επιλογές της.

Η εταιρία σχεδιάζει με μεγάλη φροντίδα τη σειρά ειδών bebe Carello που πληρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας παραγωγικών διαδικασιών καθώς και επιλογής των πιο ποιοτικών υφασμάτων και λειτουργικών μηχανισμών. Επίσης, είναι ο διανομέας της Beaba, OK Baby, Addtronic και Brevi!

Τέλος, η εταιρία έχει ξεκινήσει την παροχή προηγμένων υπηρεσιών logistics.